Kanapka z tofu i pastą pomidorową

Kanapka z tofu i pastą pomidorową
#wegańskie #śniadanie #kolacja #słodkie #szybkie
Kanapka z dużą ilością białka. Idealna na śniadanie lub kolacje

Składniki

  • Tofu x 30 g
  • Tost pszenny x 25 g
  • Pasta z pestkami słonecznika z suszonymi pomidorami i bazylia x 19 g

Przepis

Kromkę posmarować pastą a następnie położyć pokrojone wcześniej plastry tofu. Smacznego!

Makroelementy

Jednostki100 g74.0 g (porcja)
Kalorie202.7 kcal150.0 kcal
Białko10.5 g7.8 g
Tłuszcze10.6 g7.8 g
Węglowodany16.3 g12.1 g
Makroelementy są obliczone dla składników. Nie uwzgledniają zmian wagi podczas obróbki termicznej. Sprawdź wage składników przed poddaniem ich obróbce zawartej w przepisie aby makro składniki się zgadzały