Makaron ryżowy z warzywami i tofu

Makaron ryżowy z warzywami i tofu
#wegańskie #obiad #do30min #garnek #patelnia

Składniki

  • Fasola szparagowa zielona cięta mrożoną x 450 g
  • Makaron ryżowy 5 mm x 200 g
  • Mleczko kokosowe puszka x 200 ml
  • Tofu Fumado x 180 g
  • Cebula x 174 g
  • Marchewka mini mrożona x 150 g
  • Sos sojowy jasny bezglutenowy x 35 ml
  • Casa de Azeite - Casa de Azeite x 13 g
  • Czosnek biały x 10 g
  • Curry - kamis x 3 g
  • Wędzona papryka x 1 g

Przepis

Tofu Fumado Wędzona papryka Curry - kamis Sos sojowy jasny bezglutenowy Makaron ryżowy 5 mm Cebula Czosnek biały Fasola szparagowa zielona cięta mrożoną Marchewka mini mrożona Casa de Azeite - Casa de Azeite Mleczko kokosowe puszka

Makroelementy

Jednostki100 g1416.0 g (porcja)
Kalorie107.7 kcal1524.5 kcal
Białko3.1 g44.0 g
Tłuszcze3.1 g43.9 g
Węglowodany16.8 g238.4 g
Makroelementy są obliczone dla składników. Nie uwzgledniają zmian wagi podczas obróbki termicznej. Sprawdź wage składników przed poddaniem ich obróbce zawartej w przepisie aby makro składniki się zgadzały